CPU – Microsoft Partner godine 2012 u Srbiji

"Microsoft Country Partner of the Year" nagrada, odaje počast partnerima na nivou države, koji su tokom godine demonstrirali superiornost u isporuci Microsoft rešenja zajedničkim klijentima.

“Ove godine, naši klijenti napravili su značajne pomake u načinu rada i poslovanja, upravo zahvaljujući rešenjima koja su bazirana na Microsoft tehnologiji. Među njima su i Zavod za hitnu medicinsku pomoć Novi Sad, Gradska uprava Grada Beograda, JP Elektroprivreda Srbije, Societe Generale Banka Srbija, a unapređenje njihovog rada znači boljitak i za građane u Srbiji, koji su krajnji korisnici usluga ovih institucija. Ova nagrada predstavlja svojevrsno priznanje da smo na dobrom putu, ali i potvrdu da informacione i komunikacione tehnologije zaista mogu da promene svet u kome živimo”, izjavio je Vladimir Banić, direktor kompanije CPU povodom uručenja nagrade.

Nagrade su dodeljene u različitim kategorijama, a pobednici izabrani među 3000 kompanija u svetu koje su aplicirale za nagradu. “Microsoft Country Partner of the Year” nagrada, odaje počast partnerima na nivou države, koji su tokom godine demonstrirali superiornost u isporuci Microsoft rešenja zajedničkim klijentima. Ova nagrada predstavlja priznanje kompaniji CPU za ostvarenje efikasne saradnje sa lokalnom Microsoft kancelarijom, kao i za inovativnost i pozitivan poslovni uticaj u obezbedjivanju zadovoljstva postojećih klijenata, i u privlačenju novih klijenata.

“Zadovoljstvo nam je da dodelimo priznanje kompaniji CPU iz Beograda kao Microsoft Partneru godine 2012 u Srbiji”, rekao je Jon Roskill, korporativni potpredsednik za partnersku grupu na svetskom nivou, korporacije Microsoft, “CPU je postavio standard u isporuci inovativnih Microsoft rešenja koja ispunjavaju poslovne potrebe klijenata. Upravo ta posvećenost ka izuzetnosti je ono što će obezbediti naš zajednički uspeh u budućnosti.”

U Srbiji trenutno postoji oko 900 lokalnih firmi, koje su Microsoft partneri.