CPU po drugi put na European SharePoint konferenciji

Razvojni tim kompanije CPU je učestvovao po drugi put na European SharePoint konferenciji održanoj u Kopenhagenu. Na konferenciji su se okupili SharePoint profesionalci iz cele Evrope i sveta da bi se upoznali sa novom SharePoint 2013 platformom i razmenili iskustva.

Sa preko 1400 učesnika, i više od 700 kompanija iz 55 zemalja, ova konferencija je najveći SharePoint događaj u Evropi. Prezentacije, diskusije, demonstracije na ESPC 2013 se nisu događale samo u Bella Centru u Kopenhagenu. Posle četvorodnevne konferencije, diskusije su nastavljene na internetu, veliki broj tweetova, blog postova, slika, videa. Više detalja o SharePoint konferenciji možete videti na

www.sharepointeurope.com

Naš tim je za četiri dana obišao preko 80 sesija, demonstracija i imao diskusije i sastanke sa nekim od globalno najznačajnijih SharePoint kompanija. Obzirom na značajno povećanje prodora platforme značaj SharePoint rešenja u našoj Productivity grupi rešenja je sve veći. Nadamo se da će naše tržište ispratiti ovaj globalni trend i na najbolji način iskoristiti sve prednosti kako same SharePoint platforme, tako i naših rešenja baziranih na SharePointu.