SharePoint javni sajt kompanije Karanović-Nikolić ADO

Lansiran je novi sajt kompanije Karanovic-Nikolić baziran na SharePoint tehnologiji. Sistem za upravljanje sadržajem je potpuno prilagođen potrebama klijenta i integrisan u poslovne procese kompanije.

CPU na osnovu dizajna Britanske kompanije Safron je osmislio i izradio SharePoint soluciju koja upravlja publikovanjem sadržaja na javni web sajt.
Sajt korisnicima komunicira pre svega expertize i ljude koji su sama suština sadržaja. Dinamiku sajta diktiraju vesti koje su vezane za određene teme i događaje koje su u korelaciji sa delatnostima i expertizama kompanije.

kn

U CMS sistemu je razvijen specijalan modul koji na osnovu tematike vesti ili događaja ekstrakuje relevantne ljude, poglede i vesti koji koreliraju sa samim artiklom. Samim tim korisnika navode na dalje pretraživanje sajta koje u sledecim koracima postaje sve bliže korisnikovom interesovanju profilišući ga po njegovim interesovanjima.

Posebnu pažnju smo posvetili brzini sajta kao i mobilnom interfejsu koji je prilagiođen za korisnike svih dominantnih mobilnih platformi.