CPU je Gold sponzor prve regionalne konferencije iz oblasti poslovne analize (IIBA)

Prva regionalna konferencija iz oblasti poslovne analize biće održana 9. oktobra 2015. godine u Beogradu. Konferenciju organizuje srpski ogranak International Institute of Business Analysis (IIBA) u saradnji sa kolegama iz lokalnih IIBA ogranaka iz Rumunije, Bugarske i Slovenije.

IIBA® je neprofitno profesionalno udruženje posvećeno oblasti poslovne analize. Kroz globalnu mrežu, IIBA povezuje preko 29.000 članova i više od 300 korporativnih članova i 120 lokalnih zajednica. Kao glas poslovne zajednice za analizu, IIBA podržava prepoznavanje profesije i discipline i radi na održavanju globalnog standarda za praksu i sertifikaciju.

Cilj konferencije je da omogući razmenu iskustava iz okruženja tako što će dati priliku prezenterima da predstave svoja iskustva u uvođenju poslovne analize u organizacije, korišćenju metoda i tehnika, kao i prikaz rezultata primene na realnim projektima. Jedna od prezentacija će prikazati i rezultat primene na projektu koji je firma CPU uspešno realizovala za svog klijenta.

Više detalja se može naći na zvaničnom sajtu konferencije. O Međunarodnom institutu za poslovnu analizu pogledajte više na matičnom sajtu udruženja.