Rešenja

Naše profesionalno iskustvo, najnovije tehnologije i tim iskusnih profesionalaca će kreirati jedinstveno rešenje za Vaše specifične poslovne potrebe.

 

 

Cloud Productivity Solutions
Živimo u svetu gde se velika količina podatka i dokumenata nalaze u cloud-u. Sa našim dugogodišnim iskustvom vam možemo pomoći da uvećate vaše poslovanje i produktivnost korišćenjem cloud usluga.
Collaboration and Content Solutions
Microsoft alati za saradnju i upravljanje sadržajima su sofisticirani korporativni alati koje koristimo u našim solucijama kako bi smo povećali poslovnu produktivnost kod naših klijenata. Korišćenje SharePoint tehnologija nam omogućuje da napravimo brza, jednostavna i unikatna rešenja za kolaboraciju našim klijentima.
Communications Solutions
Kada klasični kanali komunikacija postanu zagušeni, jednino efikasno rešenje je korišćenje sistema objedinjenih komunikacija. Bez obzira koliko je učesnika u komunikaciji i koliko kanala se koristi, komunikacija ostaje efikasna i jasna.
Project and Portfolio Management Solutions
CPU koristi Microsoft platformu kao osnovu za implementaciju sistema za upravljanje projektima u korporacijama. Naša rešenja pokrivaju celokupni životni ciklus projekta i omogućuju vam da efikasno izaberete, planirate i isporučite projekte na vreme i u okviru budžeta.
Datacenter Solutions
Dozvolite nam da transformišemo vaše data centre u fleksibilne i pristupačne resurse koristeći naša Datacentar rešenja. Krajnji rezultat će vam omogućiti da ojačate vezu sa vašim klijentima.
Hosting Solutions
Povezivanje hostovanih servera u hibridna cloud rešenja koja smo realizovani za naše klijente Eurobanku, Linde i AirSerbia omoguvavaju im da prošire mogućnosti svojih poslovnih informacionih sistema. Hibridni sistemi mogu biti bazirani na Skype4Busines, Exchange, SharePoint, SQL Server kao i drugim workloadovima
Identity and Access Solutions
Zaštita i pristupanje korporativnim informacijama po različitim datacentrima i cloudu može biti veoma veliki izazov. Mi znamo kako da obezbedimo jednostavan i pouzdan mehanizam autentikacije i autorizacije tako da vaši podaci budu bezbedni a u isto vreme, vama lako dostupni.
Learning Solutions
Ukoliko vam je potrebna stalna edukacija, usavršavanje i sertifikacija Vas i Vaših zaposlenih, nudimo Vam širok spektar profesionalnih kurseva iz raznih oblasti. Edukacija je najefektivnija investicija u vaše poslovanje, kao i odličan način da permanentno proširujete lična znanja i veštine.
Messaging Solutions
Možemo dizajnirati, optimizovati, ugraditi, i održavati, rešenje za razmenu elektronskih poruka po vašoj meri, koje je bazirano na Microsoft Exchange tehnologiji. Upravo ovakve sisteme smo uveli kod mnogih klijenata, među kojima su i NIS, Eurobank, AirSerbia...
Midmarket Solution Provider
Srednja preduzeća imaju veoma specifičnu infrastrukturu, potrebe i troškove. Kreiranje rešenja po njihovoj meri, rezultira visoko efikasnim sistemima koji smanjuju vreme realizacije procesa i značajno povećavaju produktivnost, što je ključno za sve kompanije.
Business Intelligence Solutions
CPU je ponosni Microsoft partner opremljen svim alatima i resursima koji su potrebni da poboljšaju vaše poslovanje. Mi koristimo Microsoft PowerBI da bi smo vašem podatke pretočili u dragocene informacije koje će vam pomoći u poslovnom odlučuivanju.