Ispiti

Kao autorizovani PearsonVUE Testing Centar, CPU obezbeđuje polaganje ispita za preko 100 ICT kompanija, uključujući sve industrijske lidere kao što su Microsoft, Cisco Systems, Oracle, Intel, Fujitsu Siemens Computers, IBM, Hewlet Packard, itd. PearsonVUE je vodeći svetski provajder za usluge sertifikacije, koji svoje usluge pružaju pojedincima, edukativnim centrima i korporacijama. Naši ispiti se održavaju u savremeno opremljenom, svetlom i klimatizovanom poslovnom prostoru, kao i autorizovani kursevi koji se mogu pohađati kod nas.

Svake godine milioni ljudi širom sveta polažu ispit PearsonVUEa. Mi smo tu da Vam obezbedimo najbolju moguću edukaciju u ICT sektoru. Više od 450 vlasnika setifikata širom sveta biraju PearsonVUE kako bi pomogli u razvijanju svojih programa testiranja. Od testova online prakse do visoko ulognih, ispitivanja koja zahtevaju najsigurnije testiranje u industriji, Pearson VUE je lider u testiranjima na računaru, i mnogo mnogo više.

Sertifikacija omogućava IT profesionalcima potvrđivanje znanja i ekspertize, kao i sticanje međunarodno priznatog zvanja. Članstvom u globalnoj zajednici IT profesionalaca možete ostvarite stručnu pomoć, podršku i pristup bazama znanja dostupnim samo sertifikovanim IT profesionalcima.

Pravo na određeni sertifikat stičete nakon polaganja ispita ili grupe ispita koji obuhvataju specifičnu oblast ekspertize. Za polaganje ispita možete se pripremiti pohađanjem autorizovanih kurseva u našem školskom centru.

Nakon što odaberete svoju putanju sertifikacije, proverite koja znanja su potrebna za uspešno polaganje ispita. Pripremite se za testiranje i prijavite za polaganje ispita. Ispiti se polažu u prostorijama CPU Testing centra, u Kralja Milana 4, III sprat, Beograd, pod nadzorom stručnog  administratora i u propisanim uslovima. Uvid u kompletnu listu ispita koje možete polagati ostvarićete na web strani www.pearsonvue.com.

Radno vreme testing centra je od 10-15 h svakog radnog dana.

Ukoliko su Vam potrebne informacije u vezi procedura otvaranja naloga, zakazivanja ili plaćanja polaganja, molimo vas da nas kontaktirate tel: +381 11 406 9740