Partneri

Ovo su naši tehnološki partneri sa kojima smo stekli mnogo iskustva, i uradili puno toga, od projekata do velikih međunarodnih konferencija. Usluge koje pružamo po obavljamo po strogim standardima navedenih kompanija i posvećeni smo svakodnevnom unapređenju.

Microsoft

Microsoft je američka međunarodna korporacija koja se bavi računarskim tehnologijama osnovana od strane Bil Gejtsa i Pol Alena davne 1975. godine. Danas korporacija broji oko 80.000 radnika u 85. zemalja, uključujući i našu, koji proizvode široku paletu softvera poput operativnih sistema, programa za uređivanje, baza podataka, razvojnih alata... 

Mi uspešno sarađujemo sa Microsoftom od 2000. godine i pored toga što se služimo njihovim alatima, u našim prostorijama se održavaju autorizovani Microsoft kursevi kao i sertifikacioni ispiti.

VUE logo

Pearson VUE je vodeći isporučilac ispita za IT industriju. Od 1997. godine razvili su i objavili milione sertifikacionih ispita svih nivoa širom sveta i time postali neosporni lider u pomaganju IT kompanija u razvoju, upravljanju, isporuci i razvijanju programa certifikacije. 

Sa njima uspešno sarađujemo od 2007. godine od kada smo postali autorizovani Pearson VUE testing centar, u kojem obezbeđujemo polaganje ispita za preko 100 ICT kompanija, uključujući sve industrijske lidere kao što su Microsoft, Cisco Systems, Oracle, Intel, Fujitsu, IBM, Hewlet Packard, itd. 

cisco logo

Cisco Systems, Inc. je američka kompanija na polju računarskih mreža. Glavni proizvodi ove kompanije su eternet i ATM svičevi, ruteri, prolazi (VoIP gateway), i IP telefoni (VoIP phone). 

Cisco Systems, Inc. je osnovan 1984. godine od strane male grupe naučnika sa Stanforda. Trenutno broji više od 70.000 zaposlenih iz celog sveta. CISCO sertifikati su veoma traženi i obezbeđuju odlične prihode i prepoznatljivost profesionalcima koji ih poseduju. 

Kemp logo

KEMP Technologies je sa preko  40,000 instalacija na raznim lokacijama širom Amerike, Evrope, Azije i Južne Amerike postao lider u naprednim Layer 2 – 7 Application Delivery Controllers (ADC). Oni proizvode rešenja za balansiranje opterećenja imeđu servera koji opslužuju veliki broj korisnika, u organizacijama, velikim korporacijama ili servisnim provajderima. Ova tehnologija je dostupna i u Microsoft Azure cloud platformi. Od 2014. godine kao KEMP Technologies autorizovani partner implementiramo ove fantastične sisteme.

Axelos logo

AXELOS je kompanija nastala 2014kao zajedničko ulaganje Vlade Ujedinjenog Kraljevstva i Kapita sa ciljem da razvije, upravlja i obavlja kvalifikacije u najboljoj praksi. Kod nas možete pohađati njihove zvanične ITIL kurseve svih nivoa, kao i sticati različite ITIL sertifikate u okviru njihovog programa. Ponosni smo partneri od 2015. godine.